WARUNG MINI VAN WOUSTRAAT

WARUNG MINI VAN WOUSTRAAT Surinaams - Javaans eethuis

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 413 beoordelingen
6 dec 2019 om 22:35 Was goed eten alleen duurde het wat t es lang kwa bezorgen
2 dec 2019 om 12:41 Belachelijk dat je zoveel bezorgkosten moet betalen; jammer dat je pas vanaf 25€ kan bestellen. Hierdoor zal ik niet vaak bij jullie bestellen.
30 nov 2019 om 19:55 De eerste en de laatste keer dat ik hier bestel. Ik man leven met een lange wachttijd. Maar het eten was niet te vreten, slechte presentatie van de Surinaamse keuken. Hoe kan je mis gaan bij een Bami kip sate en een nasi vegetarisch? Niet te vreten!
28 nov 2019 om 22:57 Grote teleurstelling. Bestel vaker hier. Maar dit was niet te eten
23 nov 2019 om 19:37 Duurde 2 uur voordat het eten er was, en alles was koud
23 nov 2019 om 12:53 Eten was heerlijk! Normaal ga ik langs en haal ik het, altijd vers gemaakt. Maar de bezorging was verschrikkelijk, ik had om 19uur besteld en had het 9 uur. Terwijl het 63 minuten zou duren. Was toen we het kregen ook een beetje koud, balen!
22 nov 2019 om 21:46 Eten is altijd top maar de bezorging!! 2,5u moeten wachten. De beoordelingsmail was er eerder dan mijn eten. Contact opgenomen met het restaurant en de bestelling ging na 2u pas de deur uit vanwege drukte. Begrijpelijk, maar meld dat dan ook even!!
21 nov 2019 om 20:47 Wauw! Het roti was super lekker! Lekker zachte platen en de smaak van de aardappelen en groenten was perfect in balans. Heb ervan genoten. Heerlijk!!
18 nov 2019 om 22:42 Beste saotosoep van Amsterdam, en een lempertje met pindasaus erbij natuurlijk
6 nov 2019 om 23:17 Werd keurig gebeld door bezorger en eten is zoals altijd geweldig Beste Surinaams eten van Amsterdam
6 nov 2019 om 22:02 Eten kwam zoals aangegeven was. Echter de patjel was helemaal doorweekt, lauw en platgedrukt. De extra kip was bijna niks en had voor het extra geld wel wat royale gemogen.
6 nov 2019 om 21:05 Heel kut want we hebben nooit ons eten gehad !!!!!!!!