WARUNG MINI VAN WOUSTRAAT

WARUNG MINI VAN WOUSTRAAT Surinaams - Javaans eethuis

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 820 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Warung Mini van Woustraat. Meer weten? Ontdek meer

27 jun 2022 om 4:00 Eten zoals gewend, geweldig! Bezorging … ja kan beter maaaaar njang meer dan goed dank jullie wel!
24 jun 2022 om 10:54 De bami rames had geen rundvlees erbij, hoe kan dat nou?
23 jun 2022 om 15:50 De wachttijd sprong na 20 min van 17 op 54 minuten… veel te laat. Het eten was droog. Vorige keer was het heel veel beter
13 jun 2022 om 22:26 Supersnel bezorgd, heerlijk eten en nog zo warm toen ik het ontving!
12 jun 2022 om 19:48 Heerlijke roti en soep
9 jun 2022 om 21:05 Altijd lekker!
8 jun 2022 om 23:18 Die Saoto is goddelijk, damn
8 jun 2022 om 21:07 Ik heb ten eerste 1,5 uur gewacht maar kan gebeuren. Ik heb ten 2e bami met kipfilet en groente besteld Ik kreeg Bami met iets wat niet lijkt op kipfilet en niks van groente of tempeh etc. En lang niet zo smaakvol als gister. Gister was TOP!
8 jun 2022 om 20:01 Het eten was heerlijk en vers. Wel een aanrader, wij gaan zeker vaker bestellen!!!!
2 jun 2022 om 10:16 Vlees was niet lekker.
2 jun 2022 om 10:13 Bakabana was niet krokant en telo ook niet. Eten was niet lekker. Alleen de zoutvlees was goed. groenten (sopropo) was oud en te zacht gekookt. saus was waardeloos. Een stukje kip bijgedaan? Kip was niet lekker. Dit keer erg ontevreden
30 mei 2022 om 13:50 Het wachten op het eten duurde wel heeeeel erg lang. Na 1,5 uur heb ik gebeld. Eten stond klaar maar moest nog even bezorger komen. Dame van restaurant heeft zelf eten gebracht. Heel lief maar eten was afgekoeld en Puber boos van de honger